+38 (050) 777 09 90

  1. Вугілля, паливні пелети та брикети
    1. Вугілля кам\'яне. Марка Д
    2. Вугілля буре. Марка Б-3
    3. Вугілля Антрацит
    4. Еко-горішок (вугілля) для твердопаливних котлів
    5. Вугілля рядове
    6. Брикет з антрациту
    7. Паливні брикети
    8. Паливні пелети
    9. Вугільні пелети
    10. Вугілля
    11. Замовити вугілля
  2. Деревне вугілля
    1. Деревне вугілля
    2. Деревно-вугільний брикет
    3. Піролізне біовугілля
    4. Вугілля для кальяну
  3. УСТАТКОВАННЯ СУШИЛЬНЕ
    1. Сушарка інфрачервона (конвеєрна)
    2. Сушарка конвекційна (конвеєрна)
    3. Сушильна шафа інфрачервона
    4. Сушильна шафа конвекційна
    5. Сушарка тунельна на твердому паливі
    6. Стерилізатор інфрачервоний
    7. Сушарка аеродинамічна
    8. Піч камерна
    9. Піч безперервного углевижіганія (карбонізації)
    10. Вуглевипалювальна піч з фільтрацією
    11. Сушилка шнековая
  4. ПРЕСИ ДЛЯ БРИКЕТУВАННЯ
    1. Прес шнековий, екструдерний
    2. Прес валковий (вальцевий)
    3. Прес гідравлічний
    4. Прес ударно-механічний NESTRO
    5. Гранулятор плоско-матрічний
    6. Прес для деревного вугілля (Pini & Kay)
    7. Гранулятор шнековий
    8. Валковий гранулятор
    9. Роторний прес для брикетування
  5. Устаткування для зневоднення та сепарації
    1. Зневоднювач шнековий (дегідрататор)
  6. Устаткування для подрібнення та подрібнення
    1. Дробарка роторна
    2. Дробарка молоткова
    3. Дробарка молоткова декова
    4. Дробарка валкова
    5. Шредер (подрібнювач)
    6. Подрібнювач деревини (щепоріз)
    7. Соломорізка
  7. Конвеєрне устаткування
    1. Конвеєр для охолодження
    2. Конвеєр транспортний стрічковий
  8. Устаткування для брикетування
    1. Устатковання для виробництва брикету
    2. Устатковання для брикетування вугільного пилу
    3. Устатковання для брикетування тирси та біопалива
    4. Устатковання для брикетування деревного вугілля
    5. Устатковання для переробки гною
  9. Додаткове обладнання та устаткування
    1. Змішувач примусової дії
    2. Муфта пружна втулково пальцева
    3. Шнеки. Виготовлення шнеків
    4. Валки (бандажі) вальцьовані сталеві
    5. В’язальні речовини для брикетів
  10. Харчове обладнання
    1. Сушарка інфрачервона (конвеєрна)
    2. Сушильна шафа конвекційна
    3. Сушильна шафа інфрачервона
    4. Сокодавилки промислові
    5. Промислові мийні машини для овочів та фруктів
Сушильна шафа конвекційна

sh_01Конвекційні сушильні шафи серії СШ призначені для сушіння різних видів сировини: овочів, фруктів, коренеплодів, чаїв, водоростей, ягід, грибів, м 'яса, риби, кормів для тварин і риб та ін., при температурі до 150С. Принцип роботи шафи полягає у системи повітропроводів та вентиляторів, які рівномірно розподіляють нагріте повітря всередині камери таким чином, що кожен лоток з сітками зверху та знизу продувається гарячим потоком. Цей спосіб сушіння має багато переваг над іншими видами сушильного обладнання.

 

Переваги наших сушильних шаф:

  • Всередині сушильна камера захищена від негативних впливів харчовою нержавіючою сталлю AISI 304, зовні за бажанням замовника може бути виконана з нержавіючої сталі, оброблена полімером або виконана спеціальне фарбування.
  • В комплекті з камерою надаються лотки з харчової нержавіючою сталі та сітки різних габаритів для різних продуктів.
  • Корпус утеплений негорючим матеріалом для мінімізації тепловтрат при використанні в неопалюваних приміщеннях.
  • Для виробництва, яке вимагає підвішування сировини, камера може бути облаштована спеціальними з гачками.

 

Основные технические характеристики:

Тип шафи

СШ-19

СШ-38

СШ-76

К-ть лотків, шт

19

38

76

Продуктивність, кг/доба до

1000

2000

4000

Площадь загрузки, м2

8,4

16,7

33,6

Встановлена потужність, кВт/год

8

20

24

Споживана потужність , кВт/год

6

15

18

Розмір лотків, мм

525х845

525х845

525х845

Напруга, В

380

380

380

Тривалість сушки, годин

1-4

1-4

1-4

Вага, кг

145

500

1000

Габарити, ДхШхВ

1640х650х2100

1640х1300х2100

1640х2600х2100

 

sh_02 sh_03 sh_04 sh_05

 






Продуктивність середня на добу на вологу сировину

Продуктивність на сировину кг. на добу

ІСШ-16

ИСШ-24

ІСШ-32

ІСШ-44

ІСШ-56

ІСШ-68

Слива

220-250

350-400

450-500

650-750

800-900

  1000-1200

Яблука

200-240

320-360

400-450

600-650

750-800

900-1000

Груша

220-240

350-380

430-480

630-680

780-800

1000-1100

Персик

240-280

380-420

480-520

700-750

850-900

1100-1200

Абрикос

250-290

390-430

490-530

710-750

870-910

1200-1300

Виноград

270-300

400-450

530-550

730-760

900-950

1250-1350

Інжир

250-300

350-400

490-530

650-750

750-860

1000-1100

Банан

160-200

260-300

350-400

480-550

620-680

800-1000

Цибуля

250-280

370-420

480-560

650-750

800-900

1100-1300

Морква

300-340

460-520

570-620

850-950

1100-1200

1400-1600

Часник

310-350

470-530

580-630

860-1000

1150-1250

1500-1650

Томати

160-200

240-270

320-350

420-450

520-570

750-900

Баклажани

90-110

150-170

230-260

300-340

400-450

490-520

Зелена фасоля

140-180

240-260

300-340

380-420

480-520

580-650

Зелень

160-200

260-290

490-520

540-560

620-670

800-1000

Гриби

250-300

350-400

490-530

650-750

830-860

1000-1100

М’ясо

250-310

360-410

500-540

670-760

840-870

1100-1200

Пастила

120-160

210-260

280-320

360-420

460-520

650-750